Haberler

Başkan Erdoğan, Binbaşının Nefesiyle Çocuğun Elini Isıttığı Fotoğrafı Baş Köşeye Koyuyor

Güncelleme:

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2 yıl önce Nusaybin'de PKK terör örgütüne yönelik operasyon esnasında küçük bir çocuğun ellerini nefesi ile ısıtan Binbaşı Necmettin Tetik'in karakalem resmini çalışma odasına koydu. Erdoğan'ın odasında kendine yer bulan resim, Katar Emiri Şeyh Temim ile yenilen yemek sırasında objektiflere yansıdı.

ERDOĞAN'A HEDİYE EDİLMİŞTİ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, ailesiyle birlikte çatışma bölgesinden tahliye edilen küçük çocuğun elini nefesiyle ısıtırken fotoğrafı yankı yaratan Binbaşı Tetik'i gözünü kaybettiği patlama sonrası Başkan Erdoğan da, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde ziyaret etmişti. Erdoğan'a bu ziyaret sırasında, Tetik'in çocuğun elini nefesiyle ısıtmaya çalıştığı anda çekilen fotoğrafının kara kalem resmi hediye edilmişti.

Başkan Erdoğan, Binbaşının Nefesiyle Çocuğun Elini Isıttığı Fotoğrafı Baş Köşeye Koyuyor

RESSAMI SERDAR DARTAR: ONUR DUYDUM

Karakalem resmi yapan Erzincanlı ressam Serdar Dartar da, bu çalışmanın Başkan Erdoğan'ın odasında bulunmasından onur duyduğunu belirterek "Binbaşı Tetik ben bu resmi yaptıktan sonra Nusaybin'de gazi oldu. Kendisini GATA'da ziyaret ettim. Bu resmin Cumhurbaşkanımızın odasında başköşeye koyulmuş olmasından da onur duydum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Katar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title