Haberler

Başkan Ensari'den esnaf ziyareti

Güncelleme:

Van'ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, normalleşme süreciyle birlikte iş yerlerini açan esnafı ziyaret etti.

Van'ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, normalleşme süreciyle birlikte iş yerlerini açan esnafı ziyaret etti.

Başkan Ensari, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Ali Çiftçi, belediye meclis üyeleri ve partililerle esnaf ve çarşı merkezindeki vatandaşı ziyaret ederek, sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyararak maske dağıttı. Yapılan ziyarette pandeminin devam ettiğini belirten Başkan Ensari, "Pandemi sürecinden bu ana kadar belediye başkanlığı olarak ilçemizde sıkı denetimler uygulandı. Ancak 1 Haziran'dan itibaren normalleşme sürecine girdik. Hala pandemi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sonlanmış değil. Normalleşme sürecinde rehavete kapılmamamız gerekir. Sürekli çarşı merkezimizde bulunan vatandaş ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bugün de AK Parti İlçe Başkanı Ali Çiftçi, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve çarşı merkezimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret etme fırsatımız oldu. İnsanlarımıza pandeminin devam ettiğini, sosyal mesafe kurallarına dikkat etmemiz gerektiğini anlatarak maske dağıtıyoruz. İlçemizde pandemi ile alakalı vakamız bulunmamakla birlikte bunu fırsata dönüştürerek yeni vakaların oluşmasının önüne geçebilmemiz için 64 bin insanımızla el ele vermemiz gerekmektedir. İnşallah pandemisiz güzel günleri yeniden hep birlikte yaşayacağız" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title