Haberler

Başkan Emeksiz, Belediye Başkanları ve Genel Meclisi Üyeleri Bir Araya Geldi

Ak Parti Çaycuma ilçe Başkanı Vedat Emeksiz, Ak Partili Belediye Başkanları ve İl genel Meclisi üyeleri ile toplantı yaptı.

Ak Parti Çaycuma ilçe Başkanı Vedat Emeksiz, Ak Partili Belediye Başkanları ve İl genel Meclisi üyeleri ile toplantı yaptı.

AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Ak Partili belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri ile İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya; Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınanç ve İl Genel Meclisi Üyeleri Arif Sefercik ve Ramazan Bostancı katıldı. İlçe Başkanı Emeksiz Başkanlığında Yerel yönetimler toplantısında bir araya gelen Başkanlar, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaptıkları çalışmaları değerlendirdiler ve halka nasıl daha iyi hizmet verebilecekleri konusunda fikir paylaşımında bulundular. Çok güzel bir havada geçen toplantının belli periyotlarla tekrar edileceği belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Ak Parti Çaycuma Filyos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title