Haberler

Başkan Ekmekçioğlu: Ben Gerçek Altaylıyım

ALTAY'da sağlık problemi yaşayan Cihangir Marmara'nın yerine başkanlık koltuğuna oturan Özgür Ekmekçioğlu, hakkındaki, "Parayı verdi, başkan oldu" değerlendirmelerine, "Ben gerçek Altaylıyım" yanıtını verdi.

ALTAY'da sağlık problemi yaşayan Cihangir Marmara'nın yerine başkanlık koltuğuna oturan Özgür Ekmekçioğlu, hakkındaki, "Parayı verdi, başkan oldu" değerlendirmelerine, "Ben gerçek Altaylıyım" yanıtını verdi.

Siyah beyazlı kulüpte çocukluk döneminde önce yüzme okuluna gittiğini, 11-14 yaşları arasında ise basketbol takımında oynadığını belirten Ekmekçioğlu, "Minik B takımında sakatlanınca basketbolu bıraktım. Geçen yıl Giuliano Gloghini ve Alex Padulano vasıtasıyla Cihangir Marmara ile tanıştım ve gönüllü yönetici olarak yuvaya döndüm. Takım hedefsiz olunca, yönetime dışarıdan destek verme kararı aldım. Şimdi seçilerek görevdeyim. Altay büyük bir camiave ben bu camianın çocuğuyum. Kudretli bir makamda olduğumu iyi biliyorum. Bu onurlu makamı bana verdikleri için herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yöneticiliğe en alt kademeden başladığını ifade eden genç başkan, "Yöneticilikte beni eleştiren pek çok kişiden daha deneyimliyim. Gaziemir Emrezspor'u 1'inci Amatör Küme'ye, çocukluğumun geçtiği mahallemin takımı Atillaspor'u Bölgesel Amatör Lig'e çıkardık.

3'üncü Lig'de 6-7 haftada Balçavo tecrübem oldu. Kulübü devralacaktık, mali anlamda uzlaşamadık. Bir dönem İzmirspor'dan beni onore eden bir teklif geldi. Bir de kıramayacağımız arkadaşlarımız Bucaspor'a çağırdılar; ancak aday olmadım. Tecrübesiz değil heyecanlıyım. Bu görevi taşımaya hazırım. Altay'ın hem başkanı, hem taraftarı olarak yeni sezonu iple çekiyorum. Hedefe koşmak benim hayat felsefem. Yorulmamak üzere yola çıktık. Bu yüzden hep heyecanla çalışacağız. Kimseden çekinmiyoruz, amacımız şampiyonluk. Bunun için her şeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

Transfer yasağını kaldırırken alacaklılarla yaptıkları uzun pazarlıklar sonucu 2.2 milyon TL'lik borcu, 1.4 milyon TL'ye düşürdüklerini hatırlatan Özgür Ekmekçioğlu, "Fedakarlık yapan da oldu, yapmayan da. Kimseye kırgın değiliz. Herkesle helalleştik" diyerek şöyle devam etti:

"Yeni transferler için yaklaşık 1 milyon TL harcadık. Bu transferlerin mali sorumluluğunu ben üstleniyorum. İleride bu konuda kulübe herhangi bir borç yansımayacak. Uzun süredir takip ettiğimiz hem deneyimli hem de genç isimleri aldık. Taraftara keyif verecek bir takım oluşturuldu. Altay'ı her anlamda yukarılara taşımak istiyoruz. Kulübün kurumsal hafızasını güçlendirip davaları, vergi ve SGK borçlarını takip edeceğiz. Alsancak Stadı'nın da takipçisiyiz. Kongrede seçilirsem 3 yıl daha görev alıp, 1+3 yıllık süreçte Süper Lig'in altyapısını hazırlayacağız."

ÖZGÜR EKMEKÇİOĞLU KİMDİR?

Özgür Ekmekçioğlu, 14 Temmuz 1989'da İzmir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Doğuş Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Aile şirketinin yönetim kurulunda yer alan Ekmekçioğlu, Reo Mühendislik Elektromekanik İnşaat Yangın Söndürme Güvenlik Sistemleri ile Artin İnşaat ve Gayrimenkul şirketlerini kurdu. Ekmekçioğlu, 2015 Ağustos ayında, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kızı Ayla Gizem Bayır ile evlendi. İş hayatında mantıklı, kulüp yönetiminde duygusal olduğunu ifade eden Özgür Ekmekçioğlu, sıkı bir sinema ve tiyatro takipçisi olduğunu belirtti.

ALTAY, transferde 14'üncü imzayı gurbetçi sol kanat oyuncusu Orhun Öztürk'e attırdı. Geçen sezon Sancaktepe Belediyespor'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, 3 yıllık mukavele imzaladı. Türkiye'de ilk kez Boluspor'da oynayan Orhun, Konya Anadolu Selçukspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da da görev aldı. Gurbetçi sol kanat geçen 2015-16 sezonunda 27 maçta 1 gol attı. Öte yandan son hazırlık maçında Bodrumspor'u, Murat Uluç'un penaltı golüyle 1-0 yenen Altay, Ayfonkarahisar kampını noktalayıp 3 günlük izne çıktı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tacettin Bayır Cihangir Gaziemir Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title