Haberler

Başkan Ekinci, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe sınırları içinde bulunan okul ziyaretlerini sürdürüp öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal çalışmalarla da kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin gençliğe verdiği önem devam ediyor. Programlarının arasına sık sık okul ziyaretlerini de ekleyen ve gençlerle bir araya gelen Başkan Ekinci, gençlere deneyimlerini aktarıyor. Son olarak Eyyübiye Şair Nabi İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşan Başkan Ekinci, yoğun ilgi gördü. Okul Müdürü, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Ekinci, öğrenciler tarafından gelen selfi talebini de kırmadı. Eyyübiye Belediyesi olarak gençliğe verdikleri önemi aktaran ve gençleri Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezlerine davet eden Başkan Ekinci, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından kendisine iletilen taleplerin de yerine getirilmesi için anında talimatta bulundu.

Öğrencilere bilgi, birikim ve deneyimlerini aktaranEyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Gençlerine güvenen liderlerin ülkesinde tabi ki bizlerin de gençlere yönelik faaliyetlerde bulunmamız gerekiyor. "dedi. Başkan Ekinci konuşmasında şu ifadeleri kullandı;"Birkaç konu ile ilgili karma sohbet yapmak istiyoruz. Eyyübiye'nin geleceği, Şanlıurfa'nın geleceği gençler öncelikle seçtiğiniz okuldan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Şuanda ülkemizi yönetenlerin mezun olduğu okullardır. Bu okullarda mezun olanlar gördüğünüz gibi ülkemizin değişim ve dönüşümünü sağlam bir temeller üzerine oturtulması noktasında çok ciddi ve reformlar gerçekleştirdiler. Milli ve manevi değerlere haiz gençlik programlarını her tarafa yaydılar ve yine gençlere de güvenlerinin de ileriye tescillenen bir hareketle biliyorsunuz artık 18 yaşındaki gençler isterlerse aday olurlarsa milletvekili de olabilecekler. Böylesine gençlerine güvenen liderlerin ülkesinde tabi ki bizlerin de gençlere yönelik faaliyetlerde bulunmamız gerekiyor. Değerli öğretmenlerimiz bu konuda sadece öğretim değil, eğitim alanında da sizlere güzel eğitimler veriyorlar, öğretimin yanında. Fakat iletişimin hızlı olduğu bu çağda, bilgiye erişimin kolay olduğu bu zamanda sizler eksik gördüğünüz hususlar ile kendinizle ilgili bu tarz takviyeler de alabilirsiniz. Ama bilgiye erişimin hızlı olduğu böyle bir zamanda maalesef yanlış şeylere erişim konusunda kolaylıklar vardır. Ama bu okullarda okuyan gençlerimiz neyin zararlı olduğunu bilirler, neyin faydalı olduğunun da bilicindeler. Gerek şahsınıza, ailenize, çevrenize faydalı olan ne varsa onunla ilgili inşallah zaman geçirirsiniz. Eyyübiye Gençlik Merkezimizde daha yaşanılır bir Eyyübiye adına nelerin olması gerektiği ile ilgili sizlerle sohbetler yapılacak. Orada tercih talep ne ise bizlere iletilecek. Gençlerden gelen bu talepleri ertelemeden hemen sonrasında inşallah bunları gerçekleştirmiş olacağız. Bu Spor salonlarımız sayesinde sizler boş vaktinizi çok daha güzel bir şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Bu spor salonları sayesinde sizler enerjinizi daha güzel bir şekilde harcayacaksınız."


Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ekinci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title