Haberler

Başkan Duymuş Beldenin Tanıtımı İçin Çalışmalara Devam Ediyor

PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına katılan Vezirhan Belediyesi, belde tanıtımına hazırlattığı kişisel pullar ile katkı sağlıyor.

PTT'nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına katılan Vezirhan Belediyesi, belde tanıtımına hazırlattığı kişisel pullar ile katkı sağlıyor.

Vezirhan Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini sonsuzlaştırmak için PTT Bilecik Başmüdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan 4 farklı tasarımla pul bastırıldı. Belediyede gerçekleştirilen pulların teslim töreninde, hazırlanan pullar Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik ve Bilecik PTT Başmüdürü Sayın Serhat Bozkurt tarafından Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'a teslim edildi. Başkan Duymuş, bastırılan pullarının beldenin tanımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Beldemiz için tasarlanan ve beldemizi anlatan 4 farklı tasarımın yer aldığı bu pullar beldemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirhan Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title