Haberler

Başkan Duruay Kursiyerlere Bahçıvanlık Sertifikalarını Dağıttı

Gölbaşı Belediyesi ve Halk Eğitim iş birliği ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan 25 kursiyere Bahçıvanlık Sertifikası verildi.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Park ve Bahçeler Müdürlüğündeki kahvaltı sonrasında kursiyerlere bahçıvanlık sertifikalarını dağıttı. Sertifika dağıtımı merasimine, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.

Başkan Duruay, sertifikaların insanlara bir nitelik kazandırdığını ifade ederek, "Vatandaşımızın bilinçli ve nitelikli olması için elimizden geleni yapıyoruz. Verilen sertifikaların insanları eğittiğine, bilinçlendirdiğine ve sosyal hayata kazandırdığına inanıyorum. Her işte olduğu gibi bahçıvanlık da mutlaka eğitim isteyen bir alan. Bu sertifikaların kursiyerlerimize hayırlar getirmesi dileğiyle sertifikaları takdim ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Sevgi çiçeğinin tohumları artık ekilebiliyor"

Sertifika dağıtımından sonra Kaymakam Bilgihan ve Başkan Duruay, Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasını gezdi. Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Göçer, serada yetiştirilen bitkiler hakkında bilgi verdi. Göçer, adaçayı, biberiye, lavanta gibi Akdeniz kökenli bitkilerin yanı sıra sevgi çiçeği tohumunun da artık üretilebildiğini ve ekilip yeniden doğaya kazandırıldığını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Tülay Baydar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title