Haberler

Başkan Dündar Yönetim ile Bir Arada

Güncelleme:

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bal-Göç yönetimi ile Ördekli Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Başkan Dündar, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiği dayanışma yemeğinde yaptığı konuşmada, Belediye olarak, Bursa'daki STK'larla büyük bir dayanışma içerisinde olduklarını, Bal-Göç'ün de bunlardan birisi olduğunu söyledi. Bursa'nın Balkan ülkeleri ile güçlü tarihi ve kültürel bağları olduğunu belirten Dündar, "Balkanlardan Türkiye'ye göç etmiş vatandaşlarımızın çoğunluğu Bursa'da, Bursa'daki vatandaşlarımızın da önemli bir kısmı Osmangazi'de yaşamakta. Belediye olarak Bursa'daki yoğun çalışmalarımızın dışında, özellikle yakın bağlarımızın bulunduğu Balkanlarda, var olan bağları daha da güçlendirmek için projeler geliştiriyoruz. Bölge barışına da büyük bir katkı sağlayacağına inandığımız bu projelerimizde bizimle birlikte hareket eden, katkı koyan derneklerin başında da Bal-Göç geliyor" dedi

Balkan ülkelerindeki kardeş şehir protokolü imzaladıkları şehirlerle karşılıklı olarak geliştirdikleri Sosyal, Kültürel ve Teknik işbirliği projeleri ile, var olan bağları güçlü bir şekilde ayakta tutmayı hedeflediklerini söyleyen Dündar, "Yapılan bu faaliyetlerimiz, bir yandan bölge barışına doğrudan katkı sağlarken, bir yandan da ekonominin karşılıklı olarak gelişmesine aracılık ediyor. Bizlerin bu çalışmalarında destek olan Bal-Göç'e bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi.

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan'da, daha önce Bursa'da Sivil Toplum Kuruluşunda yöneticilik yapmış olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın kendileri ile aynı dili konuştuğunu, bunun da kendileri için çok önemli bir artı olduğunu söyledi. Özkan, "Hizmet yarışında Osmangazi ile yetinmeyen sayın başkanımız, sahip olduğu bilgi, birikim ve tecrübe ile bölgede dostluk ve kardeşliğin tahsis edilmesi için de büyük bir çaba gösteriyor. Bir Müftü ile bir papazı, aynı aşure kazanının etrafında buluşturabilen çok önemli bir şahsiyet. STK'lara sahip çıktığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Yüksel Özkan Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title