Haberler

Başkan Dündar Ulucami'de Lokum Dağıttı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bayram öncesi başkan yardımcıları Halil Döner, Mehmet Çoban ve İsmail Selimoğlu ile birlikte personelin bayramını kutladı. Bayram namazını Ulucami'de kılan Dündar, namaz sonrası da vatandaşlarla bayramlaşıp onlara lokum ikram etti.

Ramazan Bayramı öncesi mesainin son gününde personeli ile makamında tek tek bayramlaşan Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi çalışanlarının çok büyük bir aile olduğunu söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren, vatandaşa en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için çalıştıklarını, bu çalışmada belediye personelinin büyük katkısı olduğunu söyleyen Dündar, "Biz büyük bir aileyiz. Çalışmalarımızı da, bir aile disiplini içerisinde, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yürütüyoruz. Bu da, disiplin başarıyı beraberinde getiriyor. Bu güne kadar gösterdikleri özverili çalışma için hepsine ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyor, Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi.

BAYRAM NAMAZI SONRASI LOKUM DAĞITTI

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami'de kılınan Bayram namazının ardından, namaz çıkışında vatandaşlarla bayramlaşıp lokumu dağıttı. Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide teravih namazı kılıp, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Dündar, bayram namazını da Ulucami'de kıldı. Namaz öncesi Ulucami'ye gelen vatandaşlarla sohbet eden Dündar, daha sonra Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ın kıldırdığı bayram namazının ardından, cami çıkışında vatandaşların bayramını kutlayıp lokum dağıttı.

Bayramların, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği, dargınların barıştığı müstesna günler olduğunu söyleyen Dündar, "Bir ay ramazanın ardından tutulan oruçların mükafatı olan Ramazan Bayramı, halk arasında şeker bayramı olarak kutlanıyor. Biz de, bu mübarek bayram sabahı vatandaşlarımızla birlikte eda ettiğimiz Bayram namazının ardından, ağızlarımız tatlansın istedik. Bu vesile ile tüm halkımızın da Ramazan Bayramını kutluyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title