Haberler

Başkan Dündar, Otistik Çocukları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Toplumsal sorunlara sessiz kalmayan Osmangazi Belediyesi, engelli çocukları da unutmuyor. Başkan Mustafa Dündar, engelli çocukların gelişimlerine katkı sağlamayı ve onlara meslek öğretmeyi amaçlayan BTSO Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Meslek eğitim atölyelerini tek tek gezerek, çocuklarla sohbet eden Başkan Dündar, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Dündar'dan Okula Tam Destek

Sınıfları, atölyeleri, bahçe ve yemekhaneyi gezen Başkan Dündar, talepler doğrultusunda okulun ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurguladı. Okulun revirinde eksik olan malzemeleri tamamladıklarını söyleyen Dündar, aynı zamanda trafik eğitim parkurunu da yaptırdıklarını belirtti. "Belediye olarak ilçemizde sadece alt ve üst yapı çalışmalarıyla yetinmiyor, toplumumuzun ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi her alanda hissettiriyoruz" diyen Başkan Dündar "Bu tarz okullar hem otizmle mücadele eden aileler hem de çocuklarımız için çok önemli. Belediye olarak bizler de toplumsal bir görev üstleniyor okulumuzun acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Engelli çocuklarımızın yüzündeki gülümsemede bir nebze de olsa katkımız varsa ne mutlu bize" diye konuştu.

Çocuklara Yaz Hediyesi

Çocukların yaptıkları el emeği göz nuru eserleri inceleyen Başkan Dündar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çocukların hoşça vakit geçirecekleri bir parkın da sözünü verdi. Otistik Çocuklar Eğitim Merkezleri sayısının artması gerektiğine de dikkat çeken Başkan Dündar "Engelli çocuklarımız bizler için çok önemli, her zaman onların yanında ve en büyük destekçileri olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title