Haberler

Başkan Doğan Şirintepe Mahallesini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gün içerisinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile kalmayıp, akşamları da vatandaşlarla bir araya geliyor.

Şirintepe Mahallesi'nde gerçekleştirdiği akşam ziyaretinde Başkan Doğan'a Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Şirintepe Mahalle Muhtarı Şuayip Muti, Ak Parti Şirintepe Mahalle Temsilcisi Metin Alemdar, Orhan Gazi Camii

İmamı Erol Yüzel, Şirintepe Merkez Cami İmamı Aziz Eksin eşlik etti.

Akşam namazı için geldiği Şirintepe Merkez Camii'nde cami cemaati ile birlikte namaz kılan Başkan Doğan, namaz sonrası vatandaşlarla biraraya geldi. Vatandaşların görüşlerini dikkatle dinleyen Başkan Doğan, "Biz her zaman sizlerin yanındayız. Bizim için hizmetin gecesi gündüzü olmaz. Nefes aldığımız her an hizmet için varız" dedi.

Şirintepe'de önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "Şirintepe Ekopark Projesi'nde hızla ilerliyoruz. Bu projemiz ile şehrin batısı nefes alacak. Ekopark'ı önümüzdeki aylarda hizmete açacağız. Yıllardır başıboş olan, atıl olarak bırakılan alan değer kazanacak" diye konuştu.

Vatandaşlarla görüştükten sonra yatsı namazı için Şirintepe Orhan Gazi Camii'ne giden Başkan Doğan namaz sonrasında yeniden vatandaşlarla bir araya geldi. Doğan, "Karayollarımızın sorumluğunda bulunan Şirintepe Üst Geçit'i onarılarak hizmete açılacaktı. Büyük mücadeleler vererek Şirintepe Üst Geçit'ini İzmit'imize yakışır bir hale getirdik Şirintepe Üst Geçit'inde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyorum. Biz bu kenti yönetmek adına halkımıza söz verdik. Halkımızdan bu kenti emanet aldık. Emanete hıyanet olmaz. Çalışmaya, takip etmeye ve daha iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Şirintepe Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title