Haberler

Başkan Doğan'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın mahalle inceleme gezileri hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın mahalle inceleme gezileri hız kesmeden devam ediyor.

Solaklar yolu üzerindeki Karadenizliler Mahallesinde incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı. Nevzat Doğan'a belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri eşlik etti. Mahalle muhtarı Fikri Narin'in de hazır bulunduğu incelemede Başkan Doğan ve beraberindekiler, cadde ve sokakları gezerek ihtiyaçları yerinde tespit ettiler. Vatandaşlarla sohbet edip, istek ve şikayetleri dinleyen Doğan, çocuklara da top dağıttı.

İncelemelerinden ardından planlanan ve devam eden projelerle ilgili teknik ekibinden son bilgileri alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren diğer mahallerimizde olduğu gibi bu mahallemizde de her alanda hizmetler yapıyoruz. Yolundan, parkından, okulundan, camisine kadar elimizden gelen desteği veriyoruz. Mahallemizde, hizmet binasının yenilenmesi, muhtarlık hizmet binası, kadınlarımıza, çocuklarımıza kurs yerleri, Kur'an kurslarının açılması, camimizin çevre düzenlemesi, istinat duvarları gibi çok sayıda iş yapıldı. Modern Hayvan Pazarımızın da bu bölgeye çok yakın olması mahallemize hareketlilik kattı. Okulumuzun da eksiklerini giderdik. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin bu bölgeye yapılması için milletvekilliği dönemimde çok büyük mücadeleler verdik. Yine önümüzdeki günlerde mahallemize yeni yollar açıp, asfalt çalışmalarını yapacağız. Mahallemize kazandıracağımız yeni bir Kuran Kursu, park ve futbol sahası çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehrimizin her bir mahallesi için ayrı ayrı kafa yoruyoruz, vatandaşlarımız için daha fazla ne yapabiliriz, en güzelini nasıl yapabiliriz diye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Nevzat Doğan Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title