Haberler

Başkan Doğan Geredeliler Derneği'ni Makamında Ağırladı

Geredeliler Derneği Başkanı Hasan Yel ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü'nün de hazır bulunduğu ziyarette çalışmaları hakkında Başkan Doğan'a bilgi veren Dernek Başkanı Yel, desteklerinden dolayı da teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, STK'lara verdiği önemin altını çizerek, 3,5 yıl görev yaptığı Gerede'nin kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini belirtti.

Ziyaretin kendisini geçmişe götürdüğünü belirten Başkan Doğan, "3,5 yıl Gerede'de çocuk hekimi ve hastane yöneticisi olarak görev yaptık. Havasını soluyup, ekmeğinden yedik, suyundan içtik. Bu vesileyle biraz da Geredeli sayılırız. Orada güzel hizmetlerimiz ve hatıralarımız oldu. Orada ki Geredeli hemşerilerimizle yakın diyaloglar içerisindeyiz. Oraya da bir vefa borcumuz var. Her ne kadar hizmet için bulunsak da o topraklarda 3,5 yıl yaşadık. Bu anlamda da kardeş Belediye olmasını arzuladık. Kardeşliğimizin getireceği dostluk, sevgi dışında da avantajlarımız olacaktır" diyerek dernek yöneticilerine çalışmalarına başarılar diledi.

Geredeliler Derneği Başkanı Hasan Yel ise "Sizi her zaman bizden biri, Geredeli olarak görüyoruz. Gerede'de maziniz, hizmetleriniz, emekleriniz var. Geredeliler de sizi çok seviyor" dedi. Ziyarette Doğan'a Gerede'ye özgü bakır sürahi hediye edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Nevzat Doğan Gerede Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title