Haberler

Başkan Dişli, Dernek Temsilcileriyle Buluştu

Agah Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Agah Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

Agah Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü heyetiyle bir araya gelen Başkan Dişli, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür yarışması hakkında dernek yetkililerinden bilgi aldı. 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında Başkan Dişli'ye bilgi veren dernek yetkilisi Alaaddin Ağcadağ, "Bu yıl ana temamız 'Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü' olacak. 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın 13 Kasım Pazartesi günü başlayan kayıtlar, 4 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Bu yıl Kur'an ve Sünnet sentezini bir arada ele aldık ve 'Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz' temasıyla yarışmamızı düzenliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, yarışmanın zamanlama açısından oldukça isabetli olduğunu vurgulayarak, "6'ncısı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına her yıl olduğu gibi bu yıl da desteğimizi sürdüreceğiz. Özellikle, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, 'Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü' diyerek yol çıkan Agah Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ailesini tüm kalbi duygularımla kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda dernek yetkilileri tarafından Başkan Dişli'ye Hicri Takvim hediye edildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Süleyman Dişli Adapazarı Sakarya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title