Haberler

Başkan Dinçer ve ekibi kapı kapı gezip pide dağıtıyor

Güncelleme:

Başkan Dinçer ve ekibi kapı kapı gezip pide dağıtıyor Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kapı kapı gezip Coğrafi İşaret Belgesi ile tescillenen Aksaray Tahinlisi ve pide dağıtımı yaptı.

Başkan Dinçer ve ekibi kapı kapı gezip pide dağıtıyor

AKSARAY - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kapı kapı gezip Coğrafi İşaret Belgesi ile tescillenen Aksaray Tahinlisi ve pide dağıtımı yaptı.

Aksaray Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında düzenlenen Aksaray Tahinlisi ve pide dağıtımı bu yılda devam ediyor. Günde bin 500 ila 2 bin haneye tahinli pide ve normal pide dağıtımı yapan belediye ekipleri aynı zamanda Coğrafi İşaret Belgesi ile tescillenen Aksaray Tahinlisi'nin tanıtımını yapıyor. Aksaray Belediyesi bu yıl 50 bin aileye tahinli ve pide dağıtmayı hedefliyor. Belediye ekipleri Aksaray'ın yanı sıra çevre illerde, ülke genelinde ve yurt dışında yaşayan Aksaraylılar içinde tahinli be pide dağıtımına başladı.

Ekibiyle birlikte kapı kapı gezerek hem vatandaşı dinleyen hem de pide dağıtan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Ramazan ayının manevi ikliminden ziyadesiyle faydalanmak istiyoruz. Aksaray Belediyesi olarak da hemşerilerimizin bu güzel günlerde yanlarında olmak, anlara bir nebze de olsa hatırlarında bulunmak için Aksaray'ımızın tescilli ürünü olan ramazan pidesi ve tahinlisini hemşerilerimize dağıtıyoruz. 50 bin ramazan tahinlisi ve pidesi diye yola çıktık, içlerinde maskelerimizde var. Hijyen kurallarına uymak kaydıyla tüm hanelerimize günlük bin 500 ile 2 bin arasında tahinli dağıtımı gerçekleştiriyoruz. İl dışında bulunan ülke satına yayılmış, yurt dışında bulunan hemşerilerimize de bu imkanı sunmaya çalışıyoruz. Bize sosyal medyadan ulaşan hemşerilerimize de kargoyla Aksaray tahinlimizi onlara gönderiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Evren Dinçer Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title