Haberler

Başkan Devecioğlu'ndan Kur'an Kurslarına Ziyaret

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede faaliyet gösteren kız ve erkek öğrenci yurtlarında Kur'an-ı Kerim ve İlmihal dersleri alan öğrencileri ziyaret etti.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede faaliyet gösteren kız ve erkek öğrenci yurtlarında Kur'an-ı Kerim ve İlmihal dersleri alan öğrencileri ziyaret etti.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'nun eğitim kurumlarına yaptığı destek ziyaretinde, Öğrenci Yurtları Sorumlusu Mustafa Elma ile Kur'an kursu öğretmenleri ve öğrenciler yer aldı. Kur'an kursu eğitmenleri, Başkan Devecioğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Makbule Devecioğlu Kız Öğrenci Yurdu ve Honaz Erkek Pansiyonumuzda, Honaz Belediyesi Halk Eğitimi Merkezi ve Honaz Eğitim ve Kültür Derneği (HEKDER) işbirliği ile hanım ve erkek öğretmenlerimiz nezaretinde öğrencilere Kur'an-ı Kerim, İlmihal, ezber ve dini bilgilerden oluşan eğitimler veriyoruz. Honaz merkezden ve Kocabaş, Kaklık ve Pınarkent beldelerimizden katılan toplam 60 öğrenci, kurslarımızda aldığı eğitim ile Kur'an'ı daha güzel, anlamlı okuma ve öğrenme, bunun yanında ilmihal bilgilerini de geliştirme imkanına sahip oluyorlar" dedi.

Honaz Belediye BaşkanıTurgut Devecioğlu ise eğitim kurumlarını imkan ve zaman buldukça ziyaretlerde bulunduğunu belirterek, "İlçe genelinde evlatlarımıza eğitim veren kurumlarımızı ziyaret ediyor, varsa eksikliklerini, yerinde tespit etmek sureti ile gideriyoruz. Bu anlamda Kur'an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilerimiz ile beraber olduk. Onların gözlerindeki ışıltı bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Eğitimin rahat ortamda eksiksiz sunulması, gelecek kuşakların bilgili, irfanlı ve aynı zamanda topluma faydalı birer birey olmasını sağlar" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Turgut Devecioğlu Honaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title