Haberler

Başkan Deveciler, pazarcı esnafı ile kahvaltıda buluştu

Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Körfez bölgesinin en büyük ve geniş kapsamlı pazaryeri olma özelliğine sahip Burhaniye Pazartesi pazarında pazarcı esnafıyla buluştu.

Pazarcıların isteklerini ve taleplerini dinleyen Deveciler, pazarcılarla kahvaltı yaptı. Körfez bölgesinin en büyük giyim ve gıda pazarı olan ve sadece sebze meyve pazarında 400'ün üzerinde tezgah açılan Burhaniye Pazartesi pazarı esnafı, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'i ağırladı. Düzenlenen kahvaltıda pazarcı esnafıyla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Deveciler, Burhaniye Sebze ve Meyveciler Derneği Başkanı Yaşar Aydemir'le görüşmeler yaptı. Deveciler daha sonra tüm pazarı gezerek pazarcılara hayırlı işler diledi. Pazarcıların isteklerini her koşulda yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Ali Kemal Deveciler, "Pazarcı kardeşlerimizin kar, yağmur, çamur demeden özveriyle çalıştıklarına şahit oluyoruz. Gerek lezzet, gerek tazelik konusunda, bu emekler bizlerin sofralarına en güzel şekilde yansıyor. En iyi şartlarda satışlarını yapabilmeleri için onların her zaman yanındayız. Pazaryerimizde ki eksik ve sorunları tespit ettik. Çalışmalara hemen başlayıp sorunların çözümü sağlayacağız" dedi. Pazarcı tezgahlarını tek tek ziyaret eden Başkan Deveciler, pazaryerinin içinde yeni revize edilecek alanlarda da incelemeler yaptı. Ziyarete, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, Belediye Meclis üyeleri de katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Kemal Deveciler Burhaniye Pazaryeri Körfez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title