Haberler

Ceylanpınar'da Belediye Başkanı, Deve Kesilerek Karşılandı

Güncelleme:

Ceylanpınar'da AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen ve görevine başlayan Menderes Atilla, belediye binası önünde deve kesilerek karşılandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak görevine başlayan Menderes Atilla, belediye binası önünde deve kesilerek karşılandı.

Atilla, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binasına geldi. Burada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök'ün de aralarında bulunduğu partililer tarafından karşılanan Atilla'nın binaya girişi sırasında deve kesildi.

Daha sonra belediye binasının balkonundan partililere hitap eden Atilla, seçimlerin ardından ilçede yaşanan gerginliklerden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Makam uğruna ilçede gerginlik çıkartılmasının doğru olmadığına dikkati çeken Atilla, "Hiç düşünmeden insanları makam uğruna birbirine düşürdüler. Hiç vicdanları sızlamayacak mı? Allah korkusu yok mu, 12-13 yaşındaki gençleri sokaklara dökenler aslında onların canlarına kastetti" diye konuştu.

Milletvekili Gök de Türkiye'nin her yerini görevi dolayısıyla dolaştığını belirterek, herkesin ülkede barış ve huzur istediğini ifade etti.

30 Mart'ta yapılan seçimlerin ardından BDP'nin İlçe Seçim Kuruluna yaptığı itirazın reddedilmesini bahane eden grupların çıkardığı olaylarda, kamu binaları, park ve birçok iş yeri zarar görmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Menderes Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title