Haberler

Başkan Demircan Köyünde Çay Topladı

Başkan Demircan Köyünde çay topladı Geleneksel Sütlüce Festivali'nde Karadeniz mutfağı görücüye çıktı Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'a köyünde sevgi seliİSTANBUL - Rize'nin Sütlüce Köyü'nde düzenlenen 8'inci Geleneksel Sütlüce Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Demircan Köyünde çay topladı

Geleneksel Sütlüce Festivali'nde Karadeniz mutfağı görücüye çıktı

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'a köyünde sevgi seli

İSTANBUL - Rize'nin Sütlüce Köyü'nde düzenlenen 8'inci Geleneksel Sütlüce Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karadeniz'in en meşhur lezzetlerinin görücüye çıktığı Festivale katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, hemşehrileri tarafından sevgiyle karşılandı. Hemşehrileriyle bol bol vakit geçiren Demircan, festivalin ardından çay topladı.

Yeşilin her tonuna rastlamanın mümkün olduğu Rize'nin Sütlüce Köyü'nde Beyoğlu Belediyesi'nin de katkılarıyla 8'incisi düzenlenen Geleneksel Sütlüce Festivali'ne Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı. Renkli anların yaşandığı festivalde hemşehrileri tarafından sevgi seliyle karşılaşan Demircan, köylüleriyle selamlaştı, onlarla sohbet edip fotoğraf çekildi. Çocuklar ise Başkan Demircan'ı hazırladıkları pankartla karşıladı.

Festivale Başkan Demircan'ın yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Kasımpaşa Kulüp Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, STK Başkanları ve Dernek üyeleri katıldı. Festivalde konuşan Demircan'a Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından plaket takdim edildi.

Karadeniz'in en meşhur lezzetleri vatandaşlara ikram edildi

Konuşmaların ardından 8'inci Geleneksel Sütlüce Festivali'nde, köyün kadınlarının yaptığı yöresel yemekler vatandaşlara ikram edildi. Başkan Demircan, kendine ikram edilen Karadeniz lezzetlerini tattıktan sonra festival alanının yanında bulunan çay bahçesinde çay topladı. Çay tarlasının sahibi ise Başkan Demircan'a ideal çayın nasıl olması gerektiğini anlattı.

"Türkiye'deki vatandaşlarımıza "Rize'yi mutlaka bir görün" çağrısını da yapmak istiyorum"

Festivalde yaptığı konuşmada Rize'yi tüm Türkiye'nin görmesi gerektiğini ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Atalarımız, büyüklerimiz, dedelerimiz onlarca yıl evvel buradan çıkıp İstanbul'a gelmişler, Kasımpaşa'ya yerleşmişler. Ben üçüncü kuşağım. Orada doğdum, orada büyüdüm. Ama insan sonuçta İbni Haldun'un dediği gibi coğrafya kader. Doğduğumuz yerin de karakterini taşıyoruz. Senede bir kez olsun burada bu etkinliklere katılmaktan çok mutlu oluyoruz. Beyoğlu'nda yaşayan, Anadolu'dan gelmiş, göç etmiş insanları köylerinde bulmanın da ayrı bir iletişimi var. Onları mekanlarında ziyaret etmek de çok anlamlı. Bu çerçevede Rize'deyiz. Bütün Türkiye'deki vatandaşlarımıza "Rize'yi mutlaka bir görün" çağrısını da yapmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Karadeniz Beyoğlu Çay Genel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title