Haberler

Başkan Demir: "Kimseyi Ötekileştirmeyen Belediyecilik Anlayışımız Hakim Olacak"

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsunumuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız hakim olacak" dedi.

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsunumuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız hakim olacak" dedi.

Hayırlı olsun ziyaretleri devam eden Başkan Demir gün boyu, Sinoplular Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal ve yönetim kurulu üyelerini, TCG Bayraktar Gemi Komutanı Deniz Yarbay Bülent Güngör, Deniz Binbaşı İsmail Akıncı, Gemi Kıdemli Astsubay Ahmet Bilgili, Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) yöneticilerini, Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Yakup Yönten ve hastane yöneticilerini, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak'ı, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi'yi ağırladı.

"Belediyemiz halkımızın ve devletimizin bize emanetidir"

Makamına gelen tüm misafirlerini içtenlikle ağırlayan Başkan Demir, belediyecilik hizmetlerini tüm vatandaşlara sunarken ötekileştirmeden belediye kaynaklarını şehir ve halk için kullanacaklarını belirterek, "Bilinmelidir ki belediyemiz halkımızın ve devletimizin bize emanetidir. İçerisinde yetiştiğimiz kültürün bize kazandırdığı anlayışla emanetin kutsi yükünü omuzlarımızda hissederek bu emanete sahip çıkacağız ve kaynaklarımız kuruşu kuruşuna kıymetli Samsun halkımızın hizmetinde olacak. Samsunumuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız hakim olacak. Çünkü biz bu şehre ve bu şehrin kadirşinas insanlarına hizmet etmeyi şerefli bir görev olarak görüyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Demir Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title