Haberler

Başkan'dan Esnafa Çatkapı Ziyaret

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, günlük esnaf ziyareti ve halk sohbetleri etkinliklerine Nişanca Mahallesi'nden başladı.

Göreve geldiği günden beri yerinde hizmet anlayışı ile vatandaş ve esnafla bir araya gelen Başkan Kavuncu, Nişanca Mahallesi'nde hem esnafın hem de vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Esnafla ve halkla sohbet eden onların dertlerini dinleyen Başkan, "Her gün bir mahallemizi ziyaret ederek, esnafımızla, bölgedeki halkımızla buluşacağız. Onların sorunlarını yerinde dinleyip, gözlemleyerek çözümleyeceğiz. İlçemizdeki birçok sıkıntının üstesinden geldik. Yerinde çözüm üreterek halkımızın yüzünde bir gülümse ve tebessüm bıraktık" dedi.

Çevre düzenlemeleri ile ilçedeki birçok mahalle ve caddenin çehresinin değiştiğini anlatan Başkan Kavuncu, Nişanca Mahallesi'nde elektrik hatlarının yer altına alındığını ve bölgenin yapılan projelerle yepyeni bir silüete bürüneceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title