Haberler

Başkan'dan Balıkesirpor'a Destek

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bağışlama sözü verdiği maaşını Balıkesirspor Kulübü'ne teslim etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bağışlama sözü verdiği maaşını Balıkesirspor Kulübü'ne teslim etti.

Kulüp tesislerinde Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi ile bir araya gelen Kafaoğlu, Balıkesirspor'un şehrin en önemli markası olduğunu ve bu markaya herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğinin altını çizen Kafaoğlu, "Balıkesirspor bu şehrin markası, en büyük değeri. Maçları canlı yayınlanıyor, maçı anlatan spiker defalarca Balıkesirspor diyor ve Balıkesir'den bahsediyor. Televizyondan kendi reklamınızı yaptırmaya kalksanız buna ne şehirlerin ne de kulüplerin bütçesi yeter." ifadelerini kullandı.

Kafaoğlu, sporun artık ülkelerin ve şehitlerin tanıtım aracı olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Balıkesir için en değerli marka Balıkesirspor'dur. Bu değere hepimizin sahip çıkması lazım. Şehrin bütün dinamiklerinin harekete geçmesi lazım. Biz yerel yöneticiler olarak yasalar ve yönetmelikler çerçevesinde bütçeleri olan ve harcayan kuruluşlarız.

Bunun yanında yerel yöneticiler de bu işin lokomotifi olmalı. Şehrin oylarıyla seçilmiş insanlarız. O zaman şehirde yaşayan insanları da doğru yönlendirmemiz lazım. Şehrin markalarına, değerlerine sahip çıkmak için ön ayak olmamız, dikkat çekmemiz ve sinerji oluşturmamız lazım. Bizim bu yardımımızın maddi değeri küçük olabilir ama burada önemli olan şehrin dinamiklerini harekete geçirmek."

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi de farkındalık oluşturmanın önemli olduğunu söyledi.

Kafaoğlu'nun verdiği desteğin maddi yönünden ziyade manevi olarak da çok anlamlı olduğunu ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:

"Çünkü Balıkesirspor şehrin en önemli markası ve değeri. Hiçbir siyasi görüş ayırt etmeksizin bütün Balıkesirlileri aynı potada toplayabilen, her görüşten insanın tribünde beraber, kalbinin aynı anda, anda şeyle çarptığı, televizyon başında herkesin aynı duygularla seyrettiği bir yer Balıkesirspor. Tabi sadece maçlar değil hafta içi televizyon programlarında, gazetelerde takım sürekli gündemde. Bu anlamda sizin yaptığınız desteği çok önemsiyoruz. "

Kaynak: AA / Spor

Zekai Kafaoğlu Balıkesirspor Altıeylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title