Haberler

Başkan Dağtekin'den 6-7 Ekim Olayları Açıklaması

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 6-7 Ekim olaylarının yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 6-7 Ekim olaylarının yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da, 6-7 Ekim 2014'te Kobani bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz'un öldürülmesi ile ilgili Başkan Dağtekin, birlik ve beraberlik mesajları vererek teröre tepki gösterdi. Başkan Dağtekin, "6- 7 Ekim olayları aslında bizlerin üzerinde oynanan oyunların ne ilki ne de sonuydu. Başlangıcı var, sonu da halen devam ediyor. Ülkemizde de maalesef yanlışın, batının, kötünün temsilcileri bizlerin üzerinde sürekli oyunlar oynamışlardır. Kardeşi kardeşe düşman etmek istemişlerdir. Ama özellikle Güneydoğu ve Doğunun insanı, Kürt olan insanlarımız Allah'a hamd olsun ki inanç değerleri yönüyle düşünce dünyası yönüyle sürekli Allah'ın resulünü peygamberine kitabını hiçbir zaman başka değerlere değiştirmemişlerdir. Değiştirmedikleri içinde başkalarının planları, projelere her zaman akamete uğramıştır. Aslında o gün büyük bir proje uygulayacaklardı, o gün iç savaş çıkartacaklardı, o gün bir bölgeyi alıp götüreceklerdi, belki bölge sonrası Türkiye'nin bütünlüğünü bitireceklerdi, bunlar onların planlarıydı. Ama Allah'ın planı ise farklıdır Rabbim doğru olanı doğru davranmanın yanındadır. Ben inanıyorum ki biz bu coğrafyanın insanları birbirine karşı eğer düzgün, dürüst bir mantık ortaya koyarsak düşünce yapımız, dünyamız farklı olabilir, partilerimiz, gruplarımız farklı olabilir ama bizler doğru da birleşirsek, İyi de birleşirsek bizlere hiçbir şey olmaz hiçbir güç bizleri yıkamaz, yıldıramaz. Bunları bizim hep birlikte bitirmemiz lazım. Bizler tekrar şu coğrafyanın lideri konumuna hamd olsun liderimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la gelmişiz, o zaman kazandığımız bu kazanımları daha gerilere değil daha iyi yerlere götürmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Ak Parti Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title