Haberler

Çolakbayrakdar, kırsal mahallelere yapılan yatırımları değerlendirdi

Güncelleme:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahalleleri cazibe merkezi haline dönüştürmek için çalıştıklarını bildirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahalleleri cazibe merkezi haline dönüştürmek için çalıştıklarını bildirdi.

Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, daha güzel bir Kocasinan inşa etmek için var güçle çalıştıklarını vurguladı.

Kocasinan'ın tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Alt ve üst yapı, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve sosyal tesis gibi çalışmalarla kırsal mahallelerin yaşam kalitesini yükselttik. Kocasinan sakinlerine daha iyi hizmet için hafta sonunu hafta içine katarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün mahallelerimize hizmet ulaştırdık ve daha güzel bir Kocasinan inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Gayretimiz, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve huzurunu artırmaktır. Yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz daha da değerleniyor ve daha da kıymetli hale geliyor. Mahallelerimize ihtiyaç duyulan diğer hizmetleri de program dahilinde yapacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Belediyesi Kocasinan Kayseri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title