Haberler

Başkan Çöl'den Personel Ziyareti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret etti.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret etti.

Temizlik işleri personeline kış döneminin başlamasıyla işlerinde kolaylıklar dileyen Çöl, yapılan çalışmalar, sistem ve bundan sonra yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Çöl, "Havaların soğuması ile sokaklarda çalışan personelimize kışlık elbiseler alarak kendilerine teslim ettik. Zor şartlar altında çalışan bütün personelimize göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ayrıca sigarayı bırakma kampanyası başlattıklarını belirten Çöl, şimdiden 5 kişinin sigarayı bıraktığını ve bunun her geçen gün artacağına inandıklarını söyledi.

Sigarayı bırakan personeli ödüllendireceklerinin altını çizen Çöl, şunları söyledi:

"Sigara paketlerini son kez ellerine alan 5 personelimiz sağlıklı bir hayata merhaba dedi. Bizler de bu işin artması için kendilerine destek olarak kampanya haline gelmesini istedik. Bundan sonra bütün müdürlüklerimizde sigarayı bırakan personelimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda sigarayı bırakan personelimize gösterdikleri azim ve gayretlerden dolayı teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title