Haberler

Başkan Çetin Market ve Pazarları Denetledi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kurda yaşanan dalgalanmaların fırsata çevrilmemesi, fahiş fiyat uygulanarak haksız kazanç elde edilmemesi için zabıta ekipleriyle birlikte market ve pazarları bizzat denetleyip, “Hemşehrilerimizi mağdur edenler yasaların öngördüğü cezalarla bedelini...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kurda yaşanan dalgalanmaların fırsata çevrilmemesi, fahiş fiyat uygulanarak haksız kazanç elde edilmemesi için zabıta ekipleriyle birlikte market ve pazarları bizzat denetleyip, "Hemşehrilerimizi mağdur edenler yasaların öngördüğü cezalarla bedelini öder" uyarısında bulundu.

Dolar kurunda yaşanan dalgalanma ile denetimlerini sıkılaştıran Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede fahiş fiyat uygulamasına, haksız kazanç elde edilmesine ve etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki uyuşmazlığa geçit vermiyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de zabıta ekipleriyle birlikte salı pazarındaki tezgahları gezip, marketlerde incelemelerde bulundu. Çetin, "Ekonomik savaşla karşı karşıya olduğumuz şu günlerde haksız kazancı, fahiş fiyat uygulamasını ve haksız ticari uygulamaları önlemek için Pursaklar Belediyesi olarak denetimlerimizi daha da sıkılaştırdık. Topyekün mücadele ile ekonomi tetikçilerine teslim olmayacağız" dedi.

Pursaklar esnafının bu konuda duyarlı olduğunun altını çizen Başkan Çetin, "Hemşehrilerimizi mağdur eden olursa bunun bedelini yasaların öngördüğü cezalarla öder. Hemşehrilerimiz üzerinden haksız kazanç sağlayanlara asla fırsat verilmeyecek" diye konuştu.

Alınan ürünlerin fiyatı ile satış fiyatlarını da soran Başkan Çetin, fahiş fiyat uygulaması tespit edilen ürünler ve gıdalar için gerekli uyarıların ve cezai işlemlerin yapılacağını hatırlattı. Türkiye'nin güçlü olduğunun ve bu süreci kısa sürede atlatacağının altını çizen Başkan Selçuk çetin, "Topyekün mücadele ile bu günleri atlatacağız. Türkiye kazanacak" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Çetin Pursaklar Zabıta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title