Haberler

Başkan Çerçioğlu: "Didim'e 100 Milyonluk Yatırım Yaptık"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Didim'i çok seviyoruz ve Didim daha iyi olacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, " Didim'i çok seviyoruz ve Didim daha iyi olacak. Deniz Başkan'la birlikte beş yıl daha sizlere hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Açılışta Başkan Çerçioğlu'na CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, ilçe yönetimiyle birlikte İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak eşlik etti.

Projelerinden örnekler veren Başkan Atabay Başkan Çerçioğlu'yla birlikte bir dönem daha çalışacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Atabay yeni projeleri Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte uyum içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Didimlileri "Çağdaş, demokratik, laik Türkiye'nin aydınlık yüzünü temsil eden sevgili Didimliler, merhaba" diyerek selamlayan Başkan Çerçioğlu "Deniz Başkan'ın yapacak olduğu tüm projelerin arkasındayım. Bu projeleri birlikte yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Didim'e 100 milyon liralık yatırım yaptık, yapmaya da önümüzdeki dönemde devam edeceğiz" diye konuştu. Didim'de asfaltlanan onlarca cadde ve bulvardan örnekler veren Başkan Çerçioğlu "Bunları, yapıldığını bilmesine rağmen bilmezden gelenler için söylüyorum. Yoksa Didimliler kendilerine verilen hizmetleri çok iyi biliyor. ASKİ 170 kilometre hat çalışması yaptı. Didim-Akbük kanalizasyonunun yüzde 65'ini tamamladık. 6 ay içerisinde hepsini bitirmeyi planlıyoruz. Deniz Başkan'la birlikte bunun iki katını önümüzdeki dönemde yapacağız" dedi.

Esnafın, çiftçinin çok zor zaman geçirdiğini belirten Başkan Çerçioğlu "Her vatandaşımıza eşit davrandım, ayrım yapmadım. Eşit davranmaya da devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da yanında olmaya devam edeceğiz. Ben öncelikle Aydın'da yaşayan vatandaşlarımızın mutlu olmalarını, yüzlerinin gülmelerini istiyorum. Onun için sosyal belediyecilik aynen devam edecek. Didim Aydın'ın diğer ilçeleri gibi daha iyi olacak" diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu tüm Didimlileri 31 Mart akşamı Aydın Atatürk Kent Meydanı'na davet etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Özlem Çerçioğlu Aydın Didim Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title