Haberler

Başkan Cem Kara Karadeniz TV'deydi

Güncelleme:

Cem Kara geçtiğimiz akşam Karadeniz TV'de canlı olarak yayınlanan Belediye'm isimli programda Ali Tarakçı'nın konuğu oldu.

Çatalca'nın tanıtımını ve Çatalca Belediyesi'nin projelerini her platformda kamuoyu ile paylaşan Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz akşam Karadeniz TV'de canlı olarak yayınlanan Belediye'm isimli programda Ali Tarakçı'nın konuğu oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Karadeniz TV'de Biyomedikal Meslek Lisesi'nden Kaleiçi Mahallesi restorasyon projesine ve kentsel dönüşüm projelerine kadar bir çok projeyi izleyicilere aktardı. Çatalca'da yıllardır kapalı olan imarların açılmasıyla birlikte Çatalca'nın yaşam hakkını kazandığını bir kez daha deklare eden Başkan Cem Kara, imarların açılmasıyla birlikte projelerin de hayat bulmaya başlayacağının altını çizdi.

Çatalca'nın İstanbul'un yanı başında, İstanbul'un su havzalarını koruyan ve metropole su sağlayan ilçe olduğunu belirten Başkan Cem Kara, günübirlik turizm rolü biçilen Çatalca'ya herkesi davet ettiğini sözlerine ekledi. İki saat süren programda telefon bağlantılarıyla halkın da soruları Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından cevaplandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karadeniz Cem Kara İstanbul Çatalca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title