Haberler

Başkan Çelik: "Vatan için canından geçen ülkücü nesil, üstüne düşeni layıkıyla yapmıştır"

Güncelleme:

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Günü nedeni ile yazılı bir mesaj yayımladı.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Günü nedeni ile yazılı bir mesaj yayımladı.

Ülkücü şehitlerin her an anılarak yüreklerde yaşatılacağını ifade eden Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, 1980 öncesindeki kahramanları Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş'in yetiştirdiğini söyledi.

Ülkücü gençlerin, Türk Milleti'nin teminatı olduğunu söyleyen Başkan Çelik, "Tarihin her döneminde türlü düşman ve fitne ile mücadele eden Yüce Türk Milleti yetmişli yıllarda komünizmin istila girişimine maruz kalmıştır. Tarih boyunca bağrından sayısız kahraman çıkaran milletimizin 1980 öncesindeki kahramanları Başbuğ Alparslan Türkeş'in yetiştirdiği Ülkücü gençler olmuştur. Gayri milli fikirlere karşı verilen mücadele sırasında işinden, okulundan, evinden, yurdundan, canından vazgeçebilen imanlı bir nesil Türk Milleti'nin teminatı olarak üstüne düşeni layıkıyla yapmıştır. 12 Eylül öncesinden Türkiye'nin milleti ve devletiyle bölünmez bütünlüğünü tehdit edenlere karşı ülkemizin bekası, devletimizin bölünmez bütünlüğü noktasında da bu davaya gönül vermiş ağabeylerimiz, atalarının emanetini torunlarına ulaştırmak için mücadele etmiştir. 1980 öncesi süreçte vatanı, ülküsü, bayrağı ve inancı için komünizme karşı savaşarak şehit düşen ülkü fidanları, bizlere toprağın nasıl vatan olduğunun bilincini aşılarken, aynı zamanda vatanın kutsal değerleri adına nasıl bedel ödendiğini de anlatmaktadır. 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü vesilesiyle tüm şehitlerimizi, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ve 27 Mayıs 1980'de hain bir saldırı sonucu şehit olan Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ı rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title