Haberler

Başkan Çelik'ten Hamzabeyli'ye 'Evet' Ziyareti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 16 Nisan’ da yapılacak olan halk oylaması öncesinde başlattığı ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 16 Nisan' da yapılacak olan halk oylaması öncesinde başlattığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında Hamzabeyli Mahallesini ziyaret eden Başkan Çelik, Erdoğdu, Çavdar ve Acar ailelerinin evlerine misafir oldu.

Yoğun bir tempoyla belediyecilik görevlerini yürüten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, halk oylaması çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her akşam AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı ile birlikte farklı bir mahallede ziyaretler yapan Başkan Çelik, bu kez Hamzabeyli Mahallesinde ev ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Çelik, Erdoğdu, Çavdar ve Acar ailelerini evlerinde ziyaret ederek, halk oylamasına sunulan 18 madde hakkında bilgi verdi. Yapılan ziyaretler esnasında Başkan Çelik'e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, AK Parti Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve teşkilat mensupları eşlik etti. Başkan Çelik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirerek, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasında 'evet' oyu verilmesinin Türkiye'nin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Çelik Hamzabeyli AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title