Haberler

Başkan Çelik: "321 Milyon TL'lik İhale Yaptık"

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yönetiminde yaptı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yönetiminde yaptı. Toplantının başında yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Çelik, çok yoğun çalıştıklarını belirterek, bu yıl 321 milyon TL bedelli 157 ihale yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan 75 maddeyi görüşerek karara bağladı. Haziran ayı toplantısının başında yatırımlarla ilgili değerlendirmeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan ayında işlerin daha da yoğunlaştığını belirterek, "Ayağımız gazdan çekmeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Yılbaşından bu yana yapılan ihalelerle ilgili de bilgi veren Başkan Çelik, "Yılbaşından beri Fen Daire Başkanlığımız 28, Yapı Kontrol Daire Başkanlığımız 14, Park Bahçeler Daire Başkanlığımız 19, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız 17, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığımız 9 ve KASKİ Genel Müdürlüğümüz 70 ihale yaptı. Toplam 157 ihalemizin parasal değeri 321 milyon TL" diye konuştu.

ÜÇ İLÇEYE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Kayserigaz'ın doğalgaz yatırımlarıyla ilgili bir madde de görüşüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Çelik, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerine doğalgaz yatırımının Ağustos ayında temelini atmayı planladıklarını belirtti ve bu iki ilçenin gelecek yıl doğalgaza kavuşabileceğini söyledi. Başkan Çelik, daha sonra da Tomarza ilçesine doğalgazın ulaştırılacağını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, doğal gaz, elektrik ve su dağıtımında Türkiye'de en geniş coğrafyaya ulaşan şehrin Kayseri olduğunu söyledi.

YENİ İŞ MAKİNELERİ ALINACAK

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yeni iş makinelerinin alınması talebi de görüşüldü. Meclisinde onayı ile Büyükşehir Belediyesi 2 greyder, 10 kamyon, 2 toprak silindiri, 2 lastik tekerlekli yükleyici, 1 asfalt finişeri, 1 asfalt silindiri, 1 asfalt kazıma makinesi ve 1 adet 35 tonluk mobil vinç alacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Nihat Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title