Haberler

Başkan Can, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Başkan Can, kenttin ve belediyenin çalışmaları hakkında Özhaseki'ye bilgi verirken, aynı zamanda Bilecik'e yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ankara'da Bilecik ve belediye çalışmaları anlamında faydalı görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Nihat Can, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki Bey'i ziyaret ettik. Yerel Yönetim konularında istişarelerde bulunduk. Yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz ve şehrimiz için ilk günkü aşkla durmadan, yorulmadan ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can, ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'ye Bilecik'e özgü seramiğinden yapılan kahve fincanı takımı hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ak Parti Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title