Haberler

Başkan Çamyar, AK Parti Teşkilatıyla Buluştu

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı mensuplarıyla bir araya geldi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Çamyar, Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, Ünye'nin yüzde 70'in üzerinde oy oranı ortaya koymasında emek veren herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapacaklarını söylediklerini ve yaptıklarını anlatan Çamyar, "Aldığımız bu oy oranı bunu gösteriyor. Onun için teşkilatlarda çalışmak çok önemli. Çocuğunuzdan, işinizden fedakarlık yapıyorsunuz." diye konuştu.

Çamyar, buradaki kadronun, Ünye'nin lideri, mimarları olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siz olmasanız bugün biz burada olmazdık. Siz olmasaydınız böyle bir netice ortaya çıkmazdı. Onun için kendinizi kuvvetli bir şekilde alkışlayabilirsiniz. Sizleri tebrik ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. Buradaki ekip 2023 vizyonunu hazırlayan 2053 ve 2071'e ışık tutan bir ekip. Onun için sizle beraber bu davayı, bu yolculuğu yapmaktan dolayı keyifli ve mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz sahada çok rahattık. Bunu dört yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığı olarak algılayalım. Bizim belediyecilikte önderimiz, liderimiz, Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan örnek alarak adım adım geldik."

4 yıl içerisinde attıkları her adımı bilerek attıklarını belirten Çamyar, şunları kaydetti:

"Bunun da sahada bu seçimde rahatlığını gördük. Çıktığımız, çaldığımız her kapıda vatandaşlarımız bize dua ettiler, teşekkür ettiler. Talepleri de aldık ekibimizle beraber. Yapacaklarımızı yapıyoruz, yapamayacaklarımızı planlıyoruz. Olmayacak taleplere neden olmadığını anlatıyoruz ki talebin yüzde 100'ünü yapacağız, yapabileceğiz diye bir kural da yok. Ünye'de rahat bir seçim kampanyası yürüttük. Evet, eksikliklerimiz, şikayetlerimiz, dertlerimiz vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız 'mesajı aldık' diyor. Biz de bu mesajı alanlardanız." şeklinde konuştu.

24 yıldır siyasetin içerisinde olduklarını, siyasetin acemisi olmadıklarını dile getiren Çamyar, şunları kaydetti:

"Baktığımız vatandaş bize doğru baktığında ne talep edeceğini ne isteyeceğini 'hamd olsun' bilecek kadar da siyasi tecrübeye ve erdeme sahibiz. Onun için eksiklerimizin ne olduğunu iyi biliyoruz. Yapılacakların ne olduğunu da biliyoruz. Şimdi önümüzde bu yaz sezonuyla beraber bizim belediyecilik faaliyetleri anlamında çok sıkı bir şekilde yapmış olduğumuz çalışmaların açılışlarını yapma vakti."

Çamyar, kendileriyle gece gündüz çalışan herkese de teşekkür etti.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ise, '"Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik." diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yorulmak nedir bilmeyen, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan tüm teşkilata şükranlarını sundu.

Programa, AK Parti Ordu milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title