Haberler

Başkan Çalık, "Herkesin birbirine saygı ve sevgiyle baktığı nice bayramlar diliyorum"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, arefe gününde kabristan ziyaretlerinde bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, arefe gününde kabristan ziyaretlerinde bulundu. Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı kabristanlarında okunan duaların ardından vatandaşlara lokum ikramında bulunan Başkan Mehmet Murat Çalık, " Beylikdüzü'nde birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde, tüm maneviyatıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Herkesin birbirine saygı ve sevgiyle baktığı nice bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği, Yaşam Vadisi 1. Etap Sahnesi'nde haftanın her günü, Yakuplu Etkinlik Çadırı, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Kavaklı Sosyal Yaşam Merkezi ve Zübeyde Ana Çok Amaçlı Salonda haftanın üç günü gerçekleşen etkinliklerle Ramazan ayı ilçenin dört bir yanında dopdolu yaşandı. Bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde ise bu yıl 6.'sı düzenlenen Hayırlı İftar Sofrası'nda 15 bin kişi birlikte oruçlarını açtı. Ramazan ayı boyunca Beylikdüzülü komşuları ile hep bir arada olduğunu, Ramazan'ın ruhunu ve maneviyatını yoğun bir şekilde hissettiğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, arefe gününde ise kabristan ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Çalık, arefe günü kabristan ziyaretlerini gerçekleştirdi

Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı kabristanlarında okunan duaların ardından vatandaşlara lokum ikramında bulunan Başkan Mehmet Murat Çalık; "Beylikdüzü'nde birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde, tüm maneviyatıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bugün burada ise kaybettiğimiz yakınlarımızı, komşularımızı ve sevdiklerimizi dualarla andık. Uzun bir bayram tatili olacak, lütfen yaşlılarımızı ziyaret etmeyi ihmal etmeyelim. Herkesin birbirine saygı ve sevgiyle baktığı nice bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bayramın İlk Günü farklı noktalarda ziyaretler

Kabristan ziyaretlerinin ardından meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte vatandaşlarla bayramlaşan Çalık, bayramın ilk günü ise bayram namazının ardından Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ile birlikte; Beylikdüzü Öğretmen Evi, Beylikdüzü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Marmara Çocuk Destek Merkezi, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Beylikdüzü Çocuk Destek Merkezi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezi'nde gerçekleşen bayramlaşma törenlerine katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Murat Çalık Beylikdüzü Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title