Haberler

Başkan Cahan Üniversite Öğrencilerini Evlerinde Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kendisini çaya davet eden üniversite öğrencilerinin evine gitti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kendisini çaya davet eden üniversite öğrencilerinin evine gitti.

Uşak Üniversitesi Maliye Bölümü 4. sınıf öğrencisi Yunus Emre'nin twitter üzerinden yaptığı çay davetini kabul eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, öğrencileri evinde ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan Cahan, toplumun her kesiminden gelen talepleri yerinde dinlemeye çalıştıklarını ifade etti.

Sosyal medyanın önemine değinen Cahan, "İnsanlar artık iletişimi sosyal medya üzerinden sürdürüyorlar. Bugün sosyal medya hesaplarımıza bakarken arkadaşlarımızdan Yunus Emre'nin davetini gördüm. Ondan sonra biz de çaylar hazır mı diye cevap verdik. Sağ olsun onlar da hazır olduğunu söyleyince hemen irtibata geçerek ziyaretlerine geldik." dedi.

Uşak'ta yaklaşık 35 bin üniversite öğrencisinin bulunduğunu, Uşak Belediyesinin ise öğrencileri baş tacı olarak gördüğünü belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan şöyle devam etti:

"Onlara en iyi şekilde ev sahipliği yapmak adına uğraşıyoruz. Özellikle onların kaldığı ortamlar, ulaşımda yaşadığı sıkıntılar, bunun yanında sosyal etkinlikler gibi tüm konularda yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Böyle bir daveti de geri çevirmek doğru olmazdı.Öğrencilerimiz Uşak'ta yapılan hizmetlerin farkında ve değişimin, güzelleşmenin onlar tarafından da dile getirilmesi bizleri memnun etti. Aşıklar, efeler ve yörükler diyarı Uşak'ı en güzel şekilde yansıtabilmek bizleri mutlu etti. Misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri nedeniyle öğrencilerimize teşekkür ediyorum."

Uşak Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencisi Yunus Emre de daha önce bu tür etkinlikleri sosyal medyada gördüklerini, imrendiklerini belirterek Başkan Cahan'ı çaya davet ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Nurullah Cahan Uşak Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title