Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan Kayserispor'a ziyaret

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor'u ziyaret ederek, yönetime, teknik heyete ve futbolculara Göztepe maçında başarı diledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor'u ziyaret ederek, yönetime, teknik heyete ve futbolculara Göztepe maçında başarı diledi.

Büyükkılıç, geçten hafta sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Hazma Hamzaoğlu ve teknik heyetinin kendisini ziyaret etmesinin ardından iade-i ziyarette bulundu.

Kulüp tesislerine giden Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, Göztepe maçında Hamzaoğlu'nun tecrübesi ile Kayseri'ye yakışan bir sonuç alınacağına inandığını belirtti.

Her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Büyükkılıç, "Kayserispor bizim için önemlidir. Bir markadır. Bu markayı daha yukarılara taşımak için gayret eden Berna hanımın fedakarca yaptığı çalışmalardan, katkılardan ve desteklerden dolayı kendisine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah daha sonraki süreçlerde daha güzel işler yapılacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bildiğiniz gibi bu sene birkaç şansızlık yaşadık. Genel Türkiye'de yaşanan sorunlardı. Hamza hocamızla güzel bir milli ara yaşandı. Basın açıklamasında bunu söylemiştim, takımdaki pozitif havayı kulübe geldiğimizde hissediyoruz. Bu anlamda kendisine buradan teşekkür ediyorum." ifadelerini artardı.

Büyükkılıç, futbolcularla da bir araya gelerek, antrenmanı bir süre takip etti.

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Hes Kablo Kayseri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title