Haberler

Başkan Büyükerşen'den Şehit Tarkan Karaca'nın ailesine taziye ziyareti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen geçtiğimiz günlerde Van'ın Bahçesaray ilçesinde düşen çığın altında kalarak şehit olan Eskişehirli J. Uzm. Onb. Tarkan Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehir dışı programı sebebiyle cenazeye katılamadığını ifade eden Başkan Büyükerşen ailenin de izni ile Tarkan Karaca'nın ismini açacakları spor merkezine vermek istediklerini belirtti.

Başkan Büyükerşen geçtiğimiz yıllarda Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü'nün lisanslı sporcusu olan ve Bahçesaray'da çığın altında kalarak şehit olan Tarkan Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Karaca'nın geçmiş yıllarda belediye kulübü çatısında önemli başarılara imza attığını belirten Başkan Büyükerşen "Van'da büyük bir acı yaşadık. Bu acımızı daha da arttıran ise şehitlerimizden birisinin şehrimizden olmasıydı. Cenazesine şehir dışı programım sebebiyle katılamadım. Tarkan evladımız geçtiğimiz yıllarda kulübümüz çatısı altında önemli başarılara imza atmış. Eğer ailemizin de izni olursa biz evladımızın adını Sütlüce Mahallesi'nde açacağımız spor merkezinde yaşatmak istiyoruz. Ben kendisine ve tüm kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, sizlere ve tüm ailelere sabırlar diliyorum" dedi.

Başkan Büyükerşen'e ziyareti dolayısıyla teşekkür eden şehit babası Yasin Karaca ise spora büyük ilgi duyan Tarkan Karaca'nın adının Sütlüce'de açılacak spor merkezinde yaşayacak olmasından büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçesaray Eskişehir Tarkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title