Haberler

Başkan Büyükakın'dan Ko-Mek Kursiyerine 'E - Pazar' Müjdesi

Çayırova KO-MEK İlçe Sergisi'nin açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kursiyerlerin elektronik pazarda ürünlerini satabilmeleri için çalışmaları yapılacağı müjdesini verdi.

Çayırova KO-MEK İlçe Sergisi'nin açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kursiyerlerin elektronik pazarda ürünlerini satabilmeleri için çalışmaları yapılacağı müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova KO-MEK İlçe Sergisi'nin açılışına katıldı. Açılışa, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyakakın'ın yanı sıra, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde KO-MEK'in istihdam kurslarının önemine değinen Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bu yöndeki yeni yol haritasına dikkat çekti. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin yeni dönemde değerlendirileceği müjdesini veren Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Elektronik pazarda bu ürünlerin satılması için arkadaşlarımız çalışmaları başlattılar. Onları da güçlendirerek, inşallah el emeklerinize, aile bütçenize katkı sağlaması için, alan açmış olacağız. Çok güzel şeyler ortaya çıkıyor. Gezerken çok mutlu oluyorum. Gözlerinizden de sizlerin mutluluğunu okuyorum. Bu kurslar Başkan Karaosmanoğlu'nun verdiği emekle gerçekten bir Halk Üniversitesi'ne döndü. Ben de uzunca bir süre bunun içinde olduğum için yakından biliyorum, bir nevi rehabilitasyon merkezi gibi de bir işlev görüyor. Onun için gençlerimizin buraya gelmesini teşvik etmek bizim ayrıca yapmamız gereken işlerden biri olmalı. Şimdi buradaki kurslarda ağırlıklı olarak hanım kardeşlerimiz yer alıyor" diye konuştu.

Konuşmanın sonunda 14 Temmuz'da dünya evine girecek olan kursiyer Ayşe Yılmaz, 'KO-MEK Bohçası'nı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın elinden aldı. Resim branşı usta öğreticisi Melek Türk Memetoğulları ise "Vav" temalı eserini Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a hediye etti. Hediyeyi çok beğendiğini söyleyen Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Vav harfi anne karnındaki halimize benzer. Hatta çok önemli bir anlamı vardır. Tevazuyu da ifade eder aynı zamanda. İnsanın böyle vav gibi durması lazımdır. Bu hediyeyi çok beğendim. Elinize emeğinize sağlık" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tahir Büyükakın Çayırova Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title