Haberler

Başkan Bünül: "Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 99'u tamamlandı"

Güncelleme:

ADANA (İHA) – AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, yıllardır çeşitli nedenlerle tamamlanamayan Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

ADANA (İHA) – AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, yıllardır çeşitli nedenlerle tamamlanamayan Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Başkan Bünül, Ceyhan Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, Covid-19 salgınında gelinen noktada alınan tedbirlere riayet ederek destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızdan maske, mesafe, tedbir kurallarına özenle dikkat etmelerini rica ediyorum. Ülkemizin tamamında olduğu gibi ilçemizde de Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz öncülüğünde salgın hastalık nedeniyle dışarıya çıkıp ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlarımıza yönelik oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarımız hemşehrilerimize kol kanat germiş ve hemşehrilerimizin bu sıkıntılı döneminde ihtiyaç duyduğu hizmetleri sağlayarak her türlü hizmeti hemşehrilerimize ulaştırmışlardır" diedi.

Ceyhan Devlet Hastanesi'nin çok kısa zamanda hizmete gireceğini kaydeden Bünül, "Yıllardır çeşitli nedenlerle tamamlanamayan Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 99'u tamamlanmıştır. Ceyhan Devlet Hastanesi idari personelimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüzce eksikliklerin giderilmesi noktasında işlemler hızlandırılmış ve ihtiyaç olan jeneratörün, binanın bilişim alt yapı malzemelerinin ve 11 kalem tıbbi malzeme ihtiyaçlarının temini yapıldıktan sonra Ceyhan Devlet Hastanemiz hemşehrilerimizin hizmetine eksiksiz bir şekilde sunulacaktır. Ayrıca son zamanlarda gündeme getirilerek algı oluşturmak istenilen personel alımları ile ilgili mevzuat bellidir. Hükümetimiz 2018 yılında Kamu Kurumlarında çalışan taşeron personellere kadro verdikten sonra Kamu Kurumlarına Personel alımları bellidir. Kamu Kurumları alacağı personeller için ya KPSS puanını baz alarak ya da İş Kur'dan müracaat alarak kura usulü alımları gerçekleştirmektedir. Ceyhan Devlet Hastanesine alınan 33 personelde bu şekilde alınmıştır. Kamu kurumlarına dışardan personel geliyor algısı oluşturmaya çalışanların yakında Ceyhan Belediyesinde kaç tane dışardan personel çalıştırdığını kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Ceyhan'ın imkanlarının bölge insanının dışından kullanılması hususunun artık son bulacağını ifade eden Başkan Bünül, şunları kaydetti:

"Adana Valiliğimiz öncülüğünde, Ceyhan Kaymakamımız, Ticaret Odası Başkanımız ve Hükümetimizin desteği ile Ceyhan OSB'de önemli yol katedildi. 850 dönüm sanayi parselinden, şu ana kadar 5 firmaya toplam 187 dönüm arsa tahsisi yapıldı. Serbest Bölgemizde yer alan 26 işletme faaliyetlerini yürütüyor. Enerji İhtisas Bölgesinde şu an için 10 Liman bulunuyor. Enerji İhtisas Bölgesinde Rönesans Holding'in, Cezayirli Sonatrax firması ile ortak yapacağı Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisinin sondaj çalışmaları tamamlandı, arazideki bitkilerin taşınması gerçekleştirildi, temel atma aşamasına gelindi. Ceyhan, bölgenin inşallah lokomotifi durumuna gelecek. Buralarda ve yeni açılacak fabrikalarda belli bir Ceyhanlı hemşehrimiz çalışmakta, yakın zamanda bu sayı artarak devam edecek. Bizler de firmalarla görüşmelerimizi yürütüyor ve çalışan sayısını hızla artırma gayreti içerisindeyiz. Ceyhanlı hemşehrilerimiz inşallah Ceyhan'da çalışacak." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Hastanesi AK Parti Ceyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title