Haberler

Başkan Bozbey Sert Konuştu

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Belediye Aleyindeki Haberlere Tepki Gösterdi.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, belediye aleyindeki haberlere tepki gösterdi.

Bozbey, "Adını ısrarla belirtmek istemediğim bir yayın organında belediye icraatları karalanmaya çalışılıyor. Öncelikle şunu belirtmek isterim, bu tür beyanatların bundan sonra muhatabı olmayacağım. Yapılan karalamaların muhatabı Edremit Belediyesi veya başkanı değil, Edremit halkı olacaktır. Edremit'e bugüne dek yapılan yatırımları tüm Türkiye öğrenmişken, birileri hala karalama kampanyalarıyla uğraşıyor. Söz konusu beyanat veren kişi ya da kişiler, ısrarla kendileriyle muhatap olunmasını arzuluyor. Bizim kapılarımız tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Ben Edremit'te yaşayan her vatandaşımın sorularını cevaplar, meselelerini çözmeye çalışırım. Bunun böyle olduğunu 7'den 70'e tüm Edremit halkı bilir. Defalarca yayın organlarında bu tarz haberlerle gündem oluşturduğunu zanneden kişi ya da kişiler, sanıyorum ki, Edremit'ten bihaber yaşıyor. Edremit Belediyesi'nin 50 yıllık rüyası olan su projesini de 5 ay gibi kısa bir zaman zarfı içerisinde gerçekleştirerek hayata geçirdik. Bu yatırımları hiç kimse göz ardı edemez. Yaklaşık 3 buçuk yıllık hizmet dönemimizde ilçede ne gibi değişiklikler gerçekleşti, ne kadar sorun aşıldı, 3 buçuk yıl önceki Edremit ile şimdiki Edremit'in kıyaslamasını Edremitlilerle beraber tüm bölge halkı da görüyor. Yapılan hizmetleri göz ardı edenler, ya bu şehirde yaşamıyor, ya da yapılan hizmetleri görmek istemiyorlar. Belediye ve şahsımla ilgili ileri sürülen iddiaların, bahse konu yayın organıyla gündeme taşınmasında ve yayınlanan tarihlerde bir art niyet olmadığını düşünmek istiyorum. Yoksa iddia edildiği gibi ülkesini ve Edremit'i bu kadar çok seven kişi ya da kişilerin, bölgenin tanıtımının yapıldığı en önemli faaliyetlerin ertesinde bu tarz bir karalamaya gideceğini zannetmek istemiyorum. Böyle bir açıklamayı yapmam bile Edremit ve Edremit halkından zaman çalmaktır, gündemi yok yere meşgul etmektir. Bizim zamanımız değerlidir. Bahse konu kişi ya da kişilerin bundan sonraki karalamaya yönelik açıklamaları öncesinde, her zaman herkese açık olan belediyemizin kapılarını çalarak bilgi almalarını tavsiye ederim" dedi.

(SŞ-MŞ)

21.01.2008 18:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title