Haberler

Başkan Bozbey Muhtarlarla Koordinasyon Toplantısı Yaptı

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ve 14 mahalle muhtarı ile belediyede görevli daire müdürlerinin de katıldığı koordinasyon toplantısında, her mahalle muhtarı kendi mahallesi hakkında başkan ve birim amirleriyle sorunlarını tartışarak çözme fırsatı buldu. Muhtarların tek tek sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Siz muhtarlar halkın gözü, kulağı, sesisiniz. Sorunlar önce size gelir ve siz bizlere iletirisiniz. Edremit artık gün geçtikçe büyüyor. Bu büyüme ile beraber nüfus ta artıyor, artan nüfus yoğun çalışma gerektiriyor. Hizmetlerimizin sağlıklı ve verimli bir şekilde vatandaşa ulaşması için sizlerle koordineli bir çalışma içinde olmak, belediyelerin ana stratejisi olmalıdır. Bu amaçla bundan böyle sizlerle sık sık koordinasyon toplantıları gerçekleştireceğiz. Bizler belediye olarak 4 yılda neler yaptık, devamında neler yapacağız, bunları ilk ağızdan son söz sahibi olarak sizlere paylaşmak isterim. Sorunlarınızı biliyoruz, görevlerimizi de biliyoruz. İmkanlar doğrultusunda girilmedik mahalle kalmasın anlayışı ile bugün burada birim amirlerimiz ve tüm muhtarlarımızla birebir konuşalım, dinleyelim, tüm sorunları çözüme kavuşturalım istedik" dedi.

Muhtarlar, Kaz Dağları'ndan şehre verilen yeni içme suyu için teşekkür ederek, "Allah razı olsun. Ağzımızın tadı değişti. Vatandaş adına size çok teşekkür ederiz" dedi. Daha sonra tek tek söz alan mahalle muhtarları, özetle yol ve kaldırımlar konusunda taleplerini iletirken, Tedaş ila ilgili şikayetlerini dile getirdiler. Toplantı esnasında Tedaş müdürünü telefonla arayan başkan Bozbey, sorunları sıcağı sıcağına çözdü. İbrahimce Mahallesi muhtarı muhtarlık binası, Gazilyas Mahallesi muhtarı yeşil alan, Hacı Tuğrul Mahallesi muhtarı cenaze yıkama yeri isterken, büyük parklara sahip mahalle muhtarları ise, bu parklarda gece kontrolü sağlanmasını talep etti. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Bozbey, birim amirlerine şikayetleri tek tek not ettirerek, konunun takipçisi olacağını söyledi.

"2008'DE FERAH BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" 2008 yılının yol yılı olarak belirlendiğini vurgulayarak sözlerine başlayan Bozbey, "Gerek trafik, gerek diğer aksamalardan sıkışan sokaklarımızı ve yollarımızı daha ferah hale getirmek için çalışmalarımıza başladık. Allah izin verirse bunu tıpkı diğer hizmetlerimiz gibi en kısa zamanda sonuçlandıracağız. Körfezin en büyük pazarı olan Çarşamba pazarı meselesini çözme aşamasına gelmiş durumdayız. Sebze ve gıda satışı yapan esnafımızı kapalı pazar alanında toplayacağız. Bu kapalı pazar alanını ise, diğer günlerde otopark olarak kullanacağız. Modern şehircilik anlayışı ile yaptığımız tüm projelerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemizi genişletme çalışmalarımız başarılıyla sürüyor. Toki yaz aylarında içinde yaşanılır bir mahalle durumunda olacak. Aynı bölgede adliye binası bitmek üzere ve orada oluşan konutlar, o atıl çöplük araziyi şimdi şehrin en değerli merkezi haline getirdi. Sizlere hükümet konağının en kısa zamanda yeni yerinde inşa edileceğininde müjdesini vermek isterim. Darsofa Mahallesi'nde hizmete girecek olan diş hastanemiz de Mayıs ayında hizmet verir duruma gelecek. Sağlık ocaklarıyla ilgili onaylar alındı en kısa zamanda ihaleler yapılacak. Böylece sağlık ocağı olmayan mahalle kalmayacak. Cennetayağı Mahallesi başta olmak üzere okul yapımlarına bu yıl başlanıyor. İnşallah önümüzdeki eğitim yılına yetişecek kanaatindeyiz" diye konuştu.

(SŞ-MŞ) 17.03.2008 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title