Haberler

Başkan Böcek Serik'te üreticileri ziyaret etti

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serik'te tarım üreticilerini ziyaret etti. Korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren tarım üreticilerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Böcek, üretimin devam etmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi. Başkan Böcek, "Türkiye'nin farklı şehirlerinden Antalya'ya gelen mevsimlik tarım işçileri için de elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz. Özellikle korona virüs salgını noktasında belediyemizin sağlık ekipleri onları bilgilendiriyor. Ateş ölçümleri ve maske dağıtımlarını da yapıyoruz" dedi.

Başkan Böcek, Gebiz Tekke Mahallesi'ndeki Erüst Tarım işletmesini de ziyaret ederek üretimle ilgili bilgi aldı. Serik Gebiz'de tarım üreticileri ile bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, turizmle beraber tarımın Antalya için son derece önemli bir sektör olduğunu söyledi. Halden anlayan bir belediye başkanı olarak her zaman üreticilerin yanında olduğunu belirten Başkan Böcek, "Korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren üreticimize destek olmak için yardım gönüllülerimizle üreticilerimizi buluşturduk. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttığımız yardım paketlerinde yer alan yaş sebze meyveler üretici kooperatiflerimizden temin ediliyor" dedi.

"Mevsimlik işçileri yalnız bırakmıyoruz"

Antalya'nın yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı besleyen önemli bir tarım kenti olduğunun altını çizen Başkan Böcek, korona virüs salgınına rağmen Antalya'da üretimin devam etmesinin son derece önemli ve memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Çalışmak için farklı şehirlerden gelen mevsimlik tarım işçilerini de yalnız bırakmadıklarını söyleyen Başkan Böcek, "Mevsimlik işçi kardeşlerimize de Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği veriyoruz" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Serik'te tarım işçilerinin yaşam alanlarını dezenfekte ediyor. Evde sağlık ekiplerinde yer alan doktorlar da işçilere korona virüs hakkında bilgiler vererek sosyal mesafe kurallarını anlatıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler konteynerlerde yaşayan tarım işçilerine gıda kolileri de dağıtıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya serik Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title