Haberler

Başkan Böcek Adana'da CHP'li Belediye Başkanlarıyla kooperatifçiliği görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Adana'da düzenlenen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Adana'da düzenlenen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısına katıldı. "Bereketli Topraklar Üzerinde-Akıllı Kentlere Doğru" adlı programda bir araya gelen başkanlar kooperatifçilik konusunu ele aldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün katıldı.

"Sorumluluğumuzun farkındayız"

"Bereketli Topraklar Üzerinde - Akıllı Kentlere Doğru" başlığıyla düzenlenen toplantının son derece verimli geçtiğini söyleyen Böcek, "Türkiye'nin en önemli şehirlerini yöneten CHP'li büyükşehir belediye başkanlarımızla beraber ülkemizin geleceğine yön vereceğine inandığımız konularından biri olan kooperatifçiliği görüştük. 11 Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Ülkemizdeki sorunları ortak akılla, birlikte hareket ederek çözeceğiz. Yerelden kalkınarak büyüyeceğiz" dedi.

Böcek, "Toplantının başlığında da olduğu gibi ülkemiz son derece bereketli topraklara sahip. Antalyamız'da ülkemizin en önemli tarım kentlerinden birisi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Tarım Konseyi işbirliği ile Ocak ayında biz de "Yerel Yönetimler ve Kooperatifçilik Toplantısı" düzenleyerek bu konuyu ele almıştık. Yerelden kalkınmayı desteklemek ve tarımsal refahı artırmak için kooperatiflere destek olunması gerek. Misafirperverliği için Adana Büyükşehir Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muhittin Böcek Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title