Haberler

Başkan Bıyık'tan gençlere ücretsiz internet müjdesi

Güncelleme:

İçerisinde hediye internet yüklü kartvizitler hazırlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, talep eden gençlere hediye edecek.

İçerisinde hediye internet yüklü kartvizitler hazırlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, talep eden gençlere hediye edecek.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın talimatıyla gençlere yönelik özel bir proje daha hayata geçiyor. Bu kapsamda gençlere yönelik projelere ağırlık veren Darıca Belediyesi, korona virüs kısıtlamalarında evlerinde kalan ve sosyal medyada daha fazla vakit geçiren gençler için ücretsiz internet dağıtacak. 1 GB'lik ücretsiz internet kartvizitleri, talep eden gençlere ayrım yapmadan ücretsiz dağıtılacak. Başkan Bıyık da sokakta karşılaştığı gençlere internet yüklü kartvizitlerden hediye edecek.

Gençlere seslenen ve sokakta karşılaştıklarında kendisinden internet yüklü kartvizit istemeyi unutmamalarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Gençleri önemsiyor ve değer veriyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken gençlerin taleplerini ve beklentilerini dikkate almaya özen gösteriyoruz. Bir belediye başkanı ve abileri, arkadaşları olarak gençlerle her zaman bir arada olmaya gayret ediyorum. Korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan gençlerimiz daha fazla sosyal medyada vakit geçirdikleri için onlara destek olmak ve internet desteği vermek istedik. Beni gördüğünüz yerde kartvizit istemekten çekinmeyin. Hediye internetleri güle güle kullanın. İnşallah en kısa sürede sokaklarda yine özgürce dolaşacağımız günler yakın. Hep birlikte kurallara uyarak korona virüsü yeneceğiz" dedi.

Nasıl kullanılıyor?

Gençler ücretsiz internetleri hediye.darica.bel.tr adresinden ya da kartvizitin arkasında yer alan kare kodu okutarak kampanyaya katılarak kullanabilecek. Kartvizitin arkasında bulunan şifreyi çıkan ekrana girerek kişisel bilgileriyle kaydolarak 1 GB interneti telefon hatlarına yükleyebilecekler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Bıyık Koronavirüs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title