Haberler

Başkan Bıyık, hacılarla buluştu

Güncelleme:

KOCAELİ (İHA) – Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifelerini yerine getiren Darıcalı hacıları yemekte ağırladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifelerini yerine getiren Darıcalı hacılarla bir araya geldi. Daha önce hacdan dönen Darıcalıları teker teker evlerinde ziyaret eden Başkan Bıyık, bu kez Darıcalı hacıları yemekte ağırladı. Darıca Belediyesi Teras Kafe sosyal tesislerinde gerçekleşen ve Başkan Muzaffer Bıyık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, mahalle muhtarları ve Darıcalı hacılar ile aileleri katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan yemek programında Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç tarafından dua okundu. Ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, selamlama konuşması yaparak hacıları tebrik etti. Başkan Bıyık, "Bizler her birinizin evlerine konuk olduk ikramlarınızı tattık. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerle bir araya gelmekten, hanelerinize konuk olmaktan, sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Tekrar Allah ibadetlerinizi kabul etsin" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da hacıları tebrik ederek birlik beraberlik mesajları verdiler. Ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Çakmak ve Yaman, Türkiye'nin güçlü olmasının tüm İslam dünyası için önemli olduğunu söyledi. Yemeğin ardından hacıları teker teker uğurlayan Başkan Bıyık ve protokol, hacılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Bıyık AK Parti Darıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title