Haberler

Başkan Bedirhanoğlu, Kentin İhtiyaçlarını Bakan Özhaseki'ye İletti

Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, kentin ihtiyaç ve sorunlarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve AK Parti Milletvekili Abdullah Ağralı'yla bir dizi görüşmelerde bulundu. Ankara'da yaptığı görüşmelerinde, Şırnak'taki yatırımlar ve sorunların ele alındığını belirten Bedirhanoğlu, "Bakan Özhaseki ile Şırnak'ta yapılacak yatırımlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Göreve geldiğim andan itibaren Şırnak kent merkezinde hayata geçirdiğimiz ve devam eden projelerimizi değerlendirdik. Kentin ihtiyaç ve sorunlarını da Bakan Özhaseki'ye ve diğer bakanlıklarımıza ilettik. Yakın ilgi ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ederim" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Yıldırım Turan Ak Parti Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title