Haberler

Başkan Batur'dan yerinde inceleme

Makam odasında değil birebir alanda ve halkın içinde olan ve yönetimde "Birlikte Konak" anlayışını uygulamaya geçiren Başkan Batur, belediyenin çalışmalarını belediye meclis üyelerinin de katılımıyla yerinde inceledi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, tüm teknik ekibi ile birlikte kapsamlı bir değerlendirme yapmak için sahaya indi, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek merkezler ile belediyeye tahsis edilen yeni alan ve binalardaki son durumu değerlendirdi.

Belediyenin teknik ekibinin tam kadro hazır bulunduğu inceleme gezisinde Batur, tüm çalışmaların en kısa zamanda hayata geçmesini istedi. Mimar kimliğiyle şehre yeni bir bakış getiren ve ilçedeki tarihi binaları da vatandaşın hizmetine almak adına girişimlerde bulunan Başkan Batur, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'ndan tahsis edilen Kemer İstasyonu ve futbol sahası ile Tarım ve Orman Bakanlığından talep edilen Aydın Erten Rekreasyon Alanı'nda incelemelerde bulundu. Öte yandan inşaatları tamamlanmak üzere olan Toros Kapalı Pazaryeri, Engelsiz Yaşam Köyü, Gültepe Spor Tesisi ve Roman Kültür Evi de alan gezisinde ziyaret edildi.

Ay sonundan itibaren peş peşe açılışları gerçekleşecek merkezlerin son durumları hakkında bilgi alan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmaları yerinde kontrol etti. Aydın Erten Rekreasyon Alanı, Kemer İstasyonuincelemelerinde ise bina ve alanların en uygun ve verimli bir şekilde değerlendireleceği projelerin hazırlanması talimatını verdi. Başkan Batur, inceleme gezisinde bölge sakinleriyle görüşerek vatandaştan da görüş aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdül Batur Konak Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title