Haberler

Başkan Baran Yaşlıları Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçedeki yaşlıları ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçedeki yaşlıları ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın talimatı ile ilçedeki yaşlıları sık sık ziyaret eden Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaşlıların problemlerini dinliyor, problemler için çözüm üretiyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalara, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katılıyor.

Başkan İsmail Baran, ekibin belirli program çerçevesinde yaşlılarımızı ziyaret edip, onlara hal hatır sorduğunu belirterek, "Yaşlılarımız bizler için önemli. Onların yalnız olmadıklarını hissetmelerini sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi" diyen Başkan Baran, "Geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Çok duygulandık. Gerçekten bizlerin düşünülmesi ve bu sürpriz ziyaret bizleri mutlu etti" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İsmail Baran Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title