Haberler

Başkan Baran, "Farklı Kültürler Bizim Zenginliğimizdir"

KOCAELİ(İHA) – Körfez Amasyalılar Derneği ve Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz” dedi.

KOCAELİ(İHA) – Körfez Amasyalılar Derneği ve Kocaeli Erzurum Çat Derneği'ni ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hemşeri Dernekleri ziyaretleri kapsamında Körfez Amasyalılar Derneği ile Kocaeli Erzurum Çat Derneği'ne konuk oldu. İlk olarak Amasyalılar Derneği'ni ziyaret eden Baran, Dernek Başkanı Ahmet Çınar ve yönetimi ile bir araya geldi.

24 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Baran, "Elma diyarı Amasya'mızın güzel insanlarıyla bir arada olmak bizleri her zaman mutlu ediyor. Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz. Biz de bu kültürlerin yayılması için derneklerimizin her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Baran daha sonra Kocaeli Erzurum Çat Derneği'ni ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kocaeli Erzurum Çat Derneği Başkanı Erdal Durmuş'un eniştesi Burhanettin Yaşar içinde taziye ziyaretinde bulunan Baran, aile yakınlarında baş sağlığı dileklerini iletti.

Samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmanın ardından, Kocaeli Erzurum Çat Derneği Başkanı Selami Laçin ve eski Başkan Erdal Durmuş, ziyaret ve hassasiyetleri için Başkan Baran'a teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, "Elimizden geldiğince, sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Derneklerimizin talepleri bizler için önemli. Körfez'e hep bir birlikte yön veriyoruz. Dadaşlar diyarı Erzurumlularla her platformda yan yanayız. Kardeşlik bizim hamurumuzda var" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title