Haberler

Başkan Baran'a Teşekkür Ziyareti

Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen taşerona kadro müjdesiyle birlikte yaklaşık 900 bin taşeron işçiyi heyecan sarmıştı. Körfez Belediyesi ise taşeronların geçişleri için işlemleri erkenden başlatmış, 170 taşeron işçisinin Körpaş'a geçişini sağlamıştı. Belediye- İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan da Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti. Taşeron işçilerin kadroya alınması dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Baran'a Türkiye'de bir ilk olduklarını belirten Bayram Özkan, "Gerçekten bu konuda Türkiye'de ilk ve örnek oldunuz. Her zaman işçinin yanında yer alan bir başkansınız. Bu konuda hakkınızı teslim etmemiz gerekiyor. Sizlere tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan İsmail Baran da "Taşeron işçilerimizin kadroya alınması konusunda hükümetimiz gerçekten önemli bir adım attı. Bu bizleri de fazlasıyla sevindirdi. Çünkü taşeronda görevli arkadaşlarımız birçok haktan yoksunlardı. Taşeron olarak görev yapan 170 arkadaşımızın geçişini sağladık" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İsmail Baran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title